Για το 3/3 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Για το 3/3 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:34 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 16.09.2023

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Αγρίνιο και σήμερα (16/9, 20:30) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επιστροφή στην δράση για την Stoiximan Super League!

Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται και πάλι στη μάχη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, είναι αυτή ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό (16/9, 20:30).

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι πράσινοι έχουν κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εγχώριο νικηφόρο σερί, λίγο πριν μπουν σε μια περίοδο συνεχόμενων και αρκετά απαιτητικών αγώνων, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Γεντβάι και στον τραυματία Βαγιαννίδη.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Από την άλλη ο τεχνικός του Παναιτωλικού μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Μάριο Οικονόμου, ωστόσο εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μλάντεν και ο Γκρατερόλ,

Στην αποστολή των γηπεδούχων έχουν συμπεριληφθεί οι Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδη, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκη, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδη, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Πέρες, Τσιγγάρα, Πέδρο, Μαλή, Λιάβα, Μπαλντασάρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Οικονόμου, Μαλής, Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδη, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Τορεχόν, Ντίας, Καρέλης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ, Μαντσίνι.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Η προτίμηση του Γιοβάνοβιτς και οι έντεκα στην πρώτη γραμμή της μάχης του Αγρινίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 15.09.2023

Η προτίμηση του Γιοβάνοβιτς και οι έντεκα στην πρώτη γραμμή της μάχης του Αγρινίου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιεί υπό ιδιαίτερες συνθήκες την προετοιμασία της ομάδας του.

Τρεις ώρες νωρίτερα, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΟΦΗ (17:30) θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής. Από τη μία η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (4-0), ενώ στην αντίπερα όχθη το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0), με τη ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη.