Αποθέωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Ζήτησαν «διπλό» και πρωτάθλημα οι οπαδοί (vids)
i

© Sportal

Αποθέωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Ζήτησαν «διπλό» και πρωτάθλημα οι οπαδοί (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:13 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 25.02.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού γνώρισε την αποθέωση πριν την αναχώρηση της για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού.

Με την αύρα του κόσμου θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Εκατοντάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς, κατά την αναχώρηση τους για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι φίλοι του Τριφυλλιού αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας νίκη επί του Ολυμπιακού και κατάκτηση του τίτλου. Κάθε «πράσινος» χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να φτάσει από την έξοδο του κτιρίου μέχρι το πούλμαν.

Φυσικά, στο επίκεντρο της αποθέωσης βρέθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο άνθρωπος τον οποίο ο κόσμος αναγνωρίζει ως αναμορφωτή της ομάδας. Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν ώρα πριν βγουν οι παίκτες και μετέτρεψαν τον χώρο σε Λεωφόρο.

Μετά από 13 χρόνια ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να στεφθεί πρωταθλητής και ο κόσμος του έχει διαρκή παρουσία. Αφού στις εξέδρες δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Τριφυλλιού, ενθάρρυναν την ομάδα πριν την αναχώρηση της.

Tags: