Παναθηναϊκός: Βασικός ο Βέρμπιτς, στον πάγκο οι Μπερνάρ και Παλάσιος

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Βέρμπιτς, στον πάγκο οι Μπερνάρ και Παλάσιος

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:32 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 04.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τους έντεκα του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα παίξουν εναντίον της Λαμίας.

Τους δύο βασικούς εξτρέμ του σε αυτό το τάιμινγκ, αποφάσισε να προφυλάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο Σέρβος προπονητής αφήνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τους Παλάσιος και Μπερνάρ, για να τους έχει πιο φρέσκους για το ματς με τη Ρεν στη Γαλλία.

Στα δύο «φτερά» της επίθεσης εναντίον της Λαμίας, θα αγωνιστούν οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Όσο για την κορυφή, ο Φώτης Ιωαννίδης υποσκέλισε τον Άντραζ Σπόραρ.

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» - Σταμολάμπρου και Τζόουνς... εκτέλεσαν τον Ολυμπιακό (vids)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

16:18 - 04.11.2023

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» - Σταμολάμπρου και Τζόουνς... εκτέλεσαν τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Παναθηναϊκός, με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου να βάζει ένα σπουδαίο τρίποντο 70'' πριν το τέλος και με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Τζαζμίν Τζόουνς, νίκησε με 56-55 τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της A1 Γυναικών και συνεχίζει αήττητος!

Στα μετόπισθεν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Γουίλιαν Αράο και Άνταμ Τσέριν θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και ο Φίλιπ Τζούρισιτς ο επιτελικός χαφ. Ο Τόνι Βιλένα είναι αναπληρωματικός, προερχόμενος από την κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Εκτός από τους Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ και Βιλένα, την 20άδα συμπληρώνουν οι Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Λοντίγκιν και Αϊτόρ.