«Με δίδυμο Ομπαμεγιάνγκ - Εντιαγέ η Μαρσέιγ στη Λεωφόρο» - Η αποστολή των Μασσαλών για τη Λεωφόρο

Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

©Marseille

«Με δίδυμο Ομπαμεγιάνγκ - Εντιαγέ η Μαρσέιγ στη Λεωφόρο» - Η αποστολή των Μασσαλών για τη Λεωφόρο

Δημήτρης Χούπης 10:42 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 08.08.2023

Φουλ επιθετικό σχήμα έχει σκοπό να κατεβάσει ο Μαρθελίνο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Εντιαγέ να «παίζουν» δυνατά για το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.

Μία μέρα έμεινε για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (Τετάρτη 9/8, 21:00). Η γαλλική ομάδα λοιπόν ετοιμάζεται για το παιχνίδι και όπως αναφέρει η Equipe, αναμένεται να κατέβει με φουλ επιθετικό σχήμα. 

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας της Μασσαλίας, Μαρθελίνο, θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Ομπαμεγιάνγκ - Εντιαγέ για την κορυφή της επίθεσης. Ο δεύτερος μάλιστα στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν βγήκε αναγκαστική αλλαγή, καθώς είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, ωστόσο φαίνεται πως τώρα είναι καλά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους «πράσινους». 

Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ισπανός προπονητής της Μαρσέιγ, ενδέχεται να παραταχθεί με τον Λόπεθ κάτω από τα δοκάρια, τον Κλος, τον Ζιγκό, τον Μπαλέρντι ή τον Εμπεμπά και τον Λόντι στην άμυνα. Στο κέντρο αναμένεται να είναι ο Σαρ, ο Βερετού, ο Κοντόμπια, ο Ουνάχι ή ο Αρίτ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ομπαμεγιάνγκ με τον Εντιαγέ. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ιλιμάν Εντιαγέ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, ανέφερε ότι υπάρχει πίεση για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Τόνισε δε ότι πρέπει να κερδίσουν και τα δύο ματς με τους «πράσινους» για να είναι πιο κοντά στους ομίλους του Champions League

«Υπάρχει πίεση για αποτελέσματα, γιατί όλοι θέλουμε να παίξουμε στο Champions League. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να είμαστε στη θέση που πρέπει», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.