Πλησιάζει η επιστροφή του Τσέριν – Φορτσάρει για Μαρσέιγ

Ο Τσέριν.

i

©intime

Πλησιάζει η επιστροφή του Τσέριν – Φορτσάρει για Μαρσέιγ

Sportal newsroom 21:28 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 28.07.2023

Ο νεαρός Σλοβένος μέσος μπήκε με την ομάδα και φορτσάρει για Μαρσέιγ.

Ο Άνταμ Τσέριν ακολούθησε μέρος του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση στο «Γιώργος Καλαφάτης».

Ο Σλοβένος χαφ του Παναθηναϊκού να θυμίσουμε ότι δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με τη Ντνίπρο, οπότε προετοιμάζεται ουσιαστικά, ώστε να είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε αντίθεση με τον Τσέριν, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Τσέριν.

Στο δελτίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται: «Αρκετή δουλειά περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και εφαρμογή του πρέσινγκ, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με σουτ.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τσέριν, αποφόρτιση έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία ο Σένκεφελντ».

Να θυμίσουμε παράλληλα, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η νίκη του τριφυλλιού με 3-1 στο πρώτο ματς του Κόσιτσε έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 20:30. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί κόντρα στην Ντνίπρο εξασφαλίζει μίνιμουμ την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: ««Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο (1/8, 8.30 μ.μ.) εξαντλήθηκαν.

Σε περίπτωση επιστροφής εισιτηρίων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή/και χορηγών, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη. Όλοι μαζί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση!».

Σε περίπτωση πρόκρισης, επίσης, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να «μετακομίσει» στο ΟΑΚΑ. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια επιπέδου Champions League, αφού δεν πληροί τα κριτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η UEFA ζητάει γήπεδο τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και η έδρα του Παναθηναϊκού είναι τριών.