Η κίνηση Μπρινιόλι και Λοντίγκιν επιβεβαίωσε το... δόγμα Γιοβάνοβιτς

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν

i

Intime

Η κίνηση Μπρινιόλι και Λοντίγκιν επιβεβαίωσε το... δόγμα Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:44 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 23.11.2023

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης, δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο κοντά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μία από τις επιτυχίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Το οποίο επιβεβαιώνεται πρωτίστως από τις σχέσεις μεταξύ των παικτών που ανταγωνίζονται ευθέως για μία θέση. Όταν οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τα έχουν καλά μεταξύ τους, οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν…

Με πιο κλασικό παράδειγμα, τη «συμβίωση» του Φώτη Ιωαννίδη και του Άντραζ Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης. Οι δύο εγνωσμένης αξίας στράικερ, όχι μόνο διατηρούν φιλική σχέση, αλλά αποθεώνουν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. 

Αντίστοιχη ομόνοια με το «9», παρατηρείται και στην εστία. Οι δύο διεκδικητές του ρόλου, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Γιούρι Λοντίγκιν, έχουν αγαστή συνεργασία και αμοιβαίο σεβασμό. Με τον ανταγωνισμό να τους βελτιώνει και να τους διατηρεί σε ετοιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «άσσο», τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από την επίθεση. Επειδή οι Ιωαννίδης και Σπόραρ μπορούν να αγωνιστούν ταυτόχρονα σε ορισμένες περιστάσεις. Στον αντίποδα, Μπρινιόλι και Σπόραρ αποκλείεται εκ της θέσεως τους να παίξουν μαζί στην ενδεκάδα…

Το οικογενειακό κλίμα επιβεβαιώθηκε και με ένα δείπνο των γκολκίπερ. Με πρωτοβουλία του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη, οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν και Ξενόπουλος δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο κοντά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μουντάκης μοιράστηκε το στιγμιότυπο με μία φωτογραφία σε Insta-story. Με τη φωτογραφία να αποτυπώνει πλήρως τη διάθεση της παρέας και την ωραίας βραδιάς που πέρασαν!

Το δείπνο των Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλου και Μουντάκη