Η Μαρσέιγ ψάχνει παντού παίκτες πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό – Αποχωρεί για τη Φενέρ ο Ουντέρ

Η Μαρσέιγ ψάχνει παντού παίκτες πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό – Αποχωρεί για τη Φενέρ ο Ουντέρ

Γιώργος Σακελλαρίου 10:37 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 27.07.2023

Ο Μαρθελίνο, τεχνικός της Μαρσέιγ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει αρκετούς παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, νίκησε 3-1 στη Σλοβακία τη Ντνίπρο και ετοιμάζεται στη Λεωφόρο να σφραγίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην επόμενη φάση το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί με την ισχυρή Μαρσέιγ, η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει φυσικά το ρόστερ της, όπως και όλες οι ομάδες. Ο γαλλικός σύλλογος, πάντως, αναζητεί παίκτες σε κάθε γραμμή. «χρειαζόμαστε έναν παίκτη στα αριστερά, ψάχνουμε λύσεις. Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε παίκτες πίσω και μπροστά. Είμαστε σε αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Μαρθελίνο δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα ενίσχυση, αλλά περιμένει ακόμα αρκετές μεταγραφές. Ο Παγέτ και ο Σάντσες αποχώρησαν, ενώ σύμφωνα με γαλλικά και τουρκικά ΜΜΕ υπάρχει πλέον συμφωνία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Φενέρ για τη μεταγραφή του Τσενγκίζ Ουντέρ. Οι Τούρκοι θα πληρώσουν 9 εκατ. ευρώ και ο διεθνής Τούρκος θα ταξιδέψει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη για να

Με την άφιξη του Μαρθελίνο, η ομάδα της Μασσαλίας απέκτησε τους Λοντί, Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ, Κοντόγκμπια.

«Έχουμε τέσσερις νεοαποκτηθέντες για τους οποίους συμφωνώ απόλυτα», είπε ο Ισπανός τεχνικός στα γαλλικά ΜΜΕ και συμπκήρωσε: «Όλοι θα ήθελαν να αγοράσουν παίκτες 80 ή 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το οικονομικό πλαίσιο της ΟΜ δεν το επιτρέπει» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα στα προφίλ που παρακολουθεί η διοίκηση της Μαρσέιγ εδώ κι αρκετό καιρό είναι το όνομα του Σενεγαλέζου Ιλιμάν Εντιαγέ, την ώρα που ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας Ρούμπεν Μπλάνκο θα αφήσει τη Θέλτα για να δεσμευτεί οριστικά στη Μαρσέιγ, στην οποία έπαιξε δανεικός την περασμένη σεζόν. 

Παναθηναϊκός: Το «δεδικασμένο» της Μαρσέιγ φέρνει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:06 - 25.07.2023

Παναθηναϊκός: Το «δεδικασμένο» της Μαρσέιγ φέρνει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Τα επεισόδια στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ και η απαγόρευση μετακίνησης των Μασσαλών στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να λειτουργήσουν σαν δεδικασμένο σε ενδεχόμενη συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Ο 23χρονος Εντιαγέ, ο οποίος είναι εξτρέμ απασχολεί σοβαρά την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι εύκολη η απόκτησή του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία την περασμένη σεζόν είχε 15 γκολ και 12 ασίστ σε 52 ματς!