Νέοι παίκτες σήμερα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού - Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει από την Αυστρία όλα τα τελευταία νέα (vid)

Νέοι παίκτες σήμερα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού - Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει από την Αυστρία όλα τα τελευταία νέα (vid)

Sportal newsroom 13:39 - 27.06.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι χθες επί αυστριακού εδάφους, ένα πρώτο φιλικό που ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Το τελικό 4-0 απέναντι στη Βιενέρ Βικτόρια, ομάδα τρίτης κατηγορίας, μάλλον μικρή σημασία είχε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήθελε να δει τους παίκτες του να κάνουν ένα... ξεμούδιασμα και φυσικά να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Αϊτόρ και Ζέκα μετά την πολύμηνη απουσία τους.

Το Sportal βρίσκεται στην Αυστρία και ο απεσταλμένος μας, Μπάμπης Τσιμπίδας, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού έως και τις 10 Ιουλίου.

Τι κράτησε και τι όχι από το χθεσινό φιλικό ο Γιοβάνοβιτς, ποιους παίκτες περιμένει σήμερα να φτάσουν στην Αυστρία και να ενσωματωθούν στην αποστολή και τι περιμένουμε από το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Μπάμπη Τσιμπίδα:

Ο Ζέκα για την επιστροφή του: «Είμαι ξανά στο σπίτι μου - Μακάρι να κερδίσουμε αυτό που όλοι θέλουμε» (vid)

Ο Ζέκα Ροντρίγκες ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Βιένερ Βικτόρια. Ένα φιλικό που σύντομα θα ξεχαστεί, όμως σηματοδότησε την επιστροφή του Ζέκα και του Αϊτόρ στη δράση μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. 

Ο Πορτογάλος μέσος αποκάλυψε τα συναισθήματα του για το come back από τη ρήξη χιαστού, αλλά και την επανεμφάνιση του με την πράσινη φανέλα, μετά από 2.130 μέρες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα Ροντρίγκες:

-Για την επιστροφή του μετά από πολύ καιρό και το πώς είδε τον εαυτό του στο πρώτο φιλικό: 

Ζέκα / Intime Ζέκα / Intime

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα μέσα στο φιλικό και μπορούσα να παίξω κάποια λεπτά, γιατί μου είχε λείψει πάρα πολύ. Και έχω δουλέψει πολλούς μήνες για να μπορέσω να ξαναπαίξω και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα μέσα και δεν έγινε... τίποτα. Και σιγά-σιγά θα γίνομαι καλύτερος...» 

Επέστρεψε ο Αϊτόρ μετά από 246 ημέρες - Ο Ζέκα φόρεσε ξανά τα «πράσινα» μετά από έξι χρόνια (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 26.06.2023

Επέστρεψε ο Αϊτόρ μετά από 246 ημέρες - Ο Ζέκα φόρεσε ξανά τα «πράσινα» μετά από έξι χρόνια (vid)

Ο Αϊτόρ επέστρεψε στο αγωνιστικούς χώρους, μετά από 246 ημέρες, λόγω της ρήξη πρόσθιου χιαστού. Επίσης ο Ζέκα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Βίνερ Βικτόρια και φόρεσε ξανά τα «πράσινα», έπειτα από έξι χρόνια.

-Για το γεγονός πως πέρασαν 2.130 μέρες από τον τελευταίο αγώνα του με τον Παναθηναϊκό και το πώς ένιωσε που φόρεσε ξανά το Τριφύλλι 

«Όπως έχω ξαναπεί, ήταν κάτι που ήθελα πολύ κι εγώ όταν έφυγα από την ομάδα... Μόνο περηφάνια, χαρά νιώθω. Γιατί εδώ είμαι στο σπίτι μου, εδώ νιώθω καλά και είμαι εδώ που θέλω να κερδίσω και να δώσω χαρά στον κόσμο».