Ο Αντριέλσον και το... κανάλι Μποταφόγκο - Παναθηναϊκού μέσω Μπερνάρ

Αντριέλσον / Botafogo TV

i

Αντριέλσον / Botafogo TV

Ο Αντριέλσον και το... κανάλι Μποταφόγκο - Παναθηναϊκού μέσω Μπερνάρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:22 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 26.06.2023

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Αντριέλσον, τον 25χρονο στόπερ της Μποταφόγκο. Η οποία «γλυκοκοίταζε» πριν λίγες μέρες τον Μπερνάρ.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει μείνει στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει στις επόμενες ημέρες την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Τα σενάρια που συνδέονται με τον Παναθηναϊκό δίνουν και παίρνουν, με το τελευταίο να προέρχεται από τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Torcedores.com», το Τριφύλλι συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων που έχουν ρωτήσει για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Μποταφόγκο, Αντριέλσον.

Το όνομα είναι γνωστό στην ελληνική επικαιρότητα, αφού ο 25χρονος αμυντικός έχει περάσει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να εξετάζεται από τους «πράσινους».

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ρωτήσει για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν έχει καταθέσει πρόταση. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε κάτι περισσότερο.

Βέβαια, το Τριφύλλι δεν είναι το κεντρικό θέμα του κειμένου, αλλά μία παράπλευρη πληροφορία. Η είδηση σχετίζεται με την Ουντινέζε, η οποία πρόσφερε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Αντριέλσον, αλλά η Μποταφόγκο την απέρριψε ζητώντας 6 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν ευσταθεί το ρεπορτάζ της «Torcedores.com», ίσως το οικονομικό να έχει άμεση σχέση. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πλήρωνε τόσα χρήματα για έναν Βραζιλιάνο που δεν έχει δοκιμαστεί στην Ευρώπη και καλλιέργησε τη φήμη του στην Αλ Γουάσλ.

Πάντως, Μποταφόγκο και Παναθηναϊκός έχουν και άλλο... κανάλι μεταξύ τους. Η «Φογκάο» πρόσφατα φέρεται να προσέγγισε τον Μπερνάρ και διαπίστωσε ότι αδυνατεί να καλύψει τις αποδοχές που έχει στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ρίο αδυνατεί να καταβάλλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον άσο της «σελεσάο» και δεν συνέχισε τις επαφές.

Ο Αντριέλσον γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1998 στην πόλη Μπαράο ντε Γκραζάου, έχει ύψος 1,84μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Έχει συμβόλαιο με τη Μποταφόγκο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, με χρηματιστηριακή αξία στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αντριέλσον φέτος έπαιξε σε 32 ματς και σκόραρε 3 γκολ.