Το μήνυμα του Αϊτόρ για την επιστροφή του

Ο Αϊτόρ.

i

©intime

Το μήνυμα του Αϊτόρ για την επιστροφή του

Γιώργος Σακελλαρίου 22:51 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 26.06.2023

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη δράση στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιένερ Βικτόρια.

Η είδηση στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιένερ Βικτόρια ήταν ασφαλώς η συμμετοχή, έστω και για 15 λεπτά των Αϊτόρ και Ζέκα.

Οι δύο σημαντικοί παίκτες είχαν υποστεί ρήξη χιαστών τον Οκτώβριο του 2022 και αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό στην Αυστρία.

Ο Αϊτόρ, συγκεκριμένα, επέστρεψε στο αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από 246 ημέρες, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού, ενώ ο Ζέκα φόρεσε ξανά τα «πράσινα» μετά το καλοκαίρι του 2017.

Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ άφησε πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στις 23 Οκτωβρίου του 2022, στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη. 

Ο Αϊτόρ, λοιπόν, δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι έπαιξε και πάλι. «Είναι μόνο ένα φιλικό αλλά... Τι ωραίο συναίσθημα να επιστρέφω!!!», έγραψε στα social media ο Αϊτόρ.

Μετά το ματς με τη Βιένερ Βικτόρια ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε για την επιστροφή των Αϊτόρ και Ζέκα: «Είχαμε παιδιά που ήρθαν μαζί μας, νέα παιδιά και από σοβαρούς τραυματισμούς κι έτσι με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στην ομάδα.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά που επέστρεψαν. προσπαθήσαμε να μειώσουμε όποιο ρίσκο υπήρχε. Σίγουρα οι παίκτες δεν είναι ακόμη έτοιμοι και σε μία κατάσταση που θα τους υπολογίζουμε περισσότερο. Αυτά τα ματς τους δίνουν ώθηση ψυχολογική για να τους βοηθήσει. Μετά από 8 μήνες απουσίας χρειάζονται και τη δική μας στήριξη και να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα μπορούν στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό τους».