Τα highlights από τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 4-0 επί της Βιένερ Βικτόρια

Τα highlights από τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 4-0 επί της Βιένερ Βικτόρια

Sportal newsroom 21:28 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 26.06.2023

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το φιλικό 4-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιένερ Βικτόρια.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό στην Αυστρία, διάρκειας 70 λεπτών, νίκησε 4-0 τη Βιένερ Βικτόρια, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας.

Το ματς σημαδεύτηκε φυσικά από την επιστροφή έπειτα από οκτώ μήνες των Αϊτόρ και Ζέκα. Στο 11’ έγινε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό με αυτογκόλ του Γκρόντζιτς.

Στο 13’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-0. Συνδυάστηκαν άψογα οι Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, αλλά το πλασέ του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 23’ ο Παναθηναϊκός σημείωσε το 2-0. Ο Μπερνάρ έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ κι αυτός με δεξί πλασέ πέτυχε το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

Στο επόμενο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Σε γύρισμα από αριστερά του Χουάνκαρ, ο Γερεμέγεφ έκανε την προβολή, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα καλά και σε άδεια εστία αυτή κατέληξε άουτ.

Στο 30’ ο Παλάσιος μπήκε στη μεγάλη περιοχή κι έκανε το δεξί σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Βιένερ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 31’ ο Τσόκαϊ σούταρε από το όριο της μεγάλης περιοχής και μπλόκαρε ο γκολκίπερ.

Στο 64’ ο Καλοσκάμης από κοντά εκτέλεσε για το 3-0 και στο 72’ έγινε το 4-0. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Καμπετσής στην κίνηση σούταρε, ο γκολκίπερ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπιλάλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προπόνηση με τεσσάρα κι επιστροφή Αϊτόρ, Ζέκα έπειτα από οκτώ μήνες - Σκόραραν Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Γερεμέγεφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 26.06.2023

Προπόνηση με τεσσάρα κι επιστροφή Αϊτόρ, Ζέκα έπειτα από οκτώ μήνες - Σκόραραν Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Γερεμέγεφ

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 τη Βιένερ Βικτόρια. Αγωνίστηκαν Αϊτόρ, Ζέκα, σκόραραν οι Μπιλάλ, Γερεμέγεφ, Καλοσκάμης.

Δείτε τα highlights του αγώνα: