Με ελεγχόμενο ροτέισον ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς, Αϊτόρ

i

Intime

Με ελεγχόμενο ροτέισον ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:55 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 03.09.2023

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ανανεωμένος στους Ζωσιμάδες, αφού ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται για νέα πρόσωπα για την ενδεκάδα. Το Sportal εξηγεί...

Ροτέισον αλλά με μέτρο, είναι το μότο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Σέρβος προπονητής θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του με νέα πρόσωπα, αλλά όχι στον βαθμό που το έπραξε το προηγούμενο Σάββατο εναντίον του ΝΠΣ Βόλου.

Δύο αλλαγές θα είναι αναγκαστικές. Διότι ο Γεντβάι υπέστη θλάση εναντίον της Μπράγκα, ενώ ο Χουάνκαρ νόσησε με ίωση. Αμφότεροι έμειναν στην Αθήνα και δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα.

Ο Σένκεφελντ θα αντικαταστήσει τον Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Μάγκνουσον, ενώ στο αριστερό άκρο ο Μλαντένοβιτς θα αναπληρώσει το κενό του Χουάνκαρ. Στα μετόπισθεν, ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία και ο Βαγιαννίδης θα παραμείνει ως δεξιός μπακ.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν και Βιλένα αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους, με τον Τζούρισιτς να είναι το νέο πρόσωπο αντί του Μπερνάρ. Πάντως, και ο Τσέριν έχει πιθανότητες να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς, ίσως στον ρόλο που έχει ο Βιλένα.

Στην επίθεση, ο Μαντσίνι θα είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Αϊτόρ προβάλλει ως ο επικρατέστερος για το αριστερό «φτερό». Με τον Βέρμπιτς να διεκδικήσει την είσοδο του, σε σχέση με τον Καλατανό επιθετικό. Ο Ιωαννίδης με δύο συμμετοχές ως βασικός (Βόλος-Μπράγκα) σε τέσσερις μέρες, μάλλον θα ξεκουραστεί και ο Σπόραρ θα έχει ευκαιρία στην ενδεκάδα.