Παναθηναϊκός: Ο Μάνεα και ο Σορό έδωσαν απάντηση

Κρίστι Μάνεα

i

Κρίστι Μάνεα

Παναθηναϊκός: Ο Μάνεα και ο Σορό έδωσαν απάντηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:34 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 30.06.2023

Σε Ρουμανία και Πορτογαλία συνεχίζουν μόνοι τους τα σήριαλ με Μάνεα και Σορό και με... guest το Τριφύλλι, όμως αποφάσισαν να παίξουν το... τελευταίο επεισόδιο.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Κλουζ για τον Ρουμάνο δεξιό μπακ, Κρίστι Μάνεα, τα ίδια ΜΜΕ έσπευσαν να κλείσουν το ζήτημα ύστερα από ένα 24ωρο.

Η ιστοσελίδα «as.ro» αναφέρει πως ο 25χρονος άσος απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό, επειδή δεν δελεάζεται από την προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο Μάνεα θέλει να φύγει από την Κλουζ, όμως έχει σκοπό να πάρει μεταγραφή σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο λόγος για το «όχι» του Μάνεα, με το οποίο ουσιαστικά η υπόθεση τελειώνει πριν καν «φουντώσει».

Η πρώτη «ανάκριση» στον Τζούρισιτς: «Είμαι δεκάρι παλαιάς κοπής, μου αρέσει το ένας εναντίον ενός» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 30.06.2023

Η πρώτη «ανάκριση» στον Τζούρισιτς: «Είμαι δεκάρι παλαιάς κοπής, μου αρέσει το ένας εναντίον ενός» (vid)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έστειλε το πρώτο μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media, ενώ παράλληλα πέρασε από... ανάκριση από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Αντίστοιχα, από την Πορτογάλια διαδόδθηκε η φήμη για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο Ιβοριανό μέσο της Σέλτικ, Ισμαϊλια Σορό και στην Πορτογαλία διαψεύδεται...

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Record» ισχυρίζεται σήμερα πως οι εκπρόσωποι του Σορό έκριναν ότι η μετακόμιση στην Αθήνα δεν είναι καλή ιδέα. Κατά συνέπεια, απέρριψαν την πρόταση του Τριφυλλιού.

Το μέλλον του Σορό δεν ξεκαθαρίζει, αφού ο Αφρικανός δεν αποφασίζει εύκολα. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα έρθει στη χώρα μας. Αν και στην πραγματικότητα, δεν είχε τη συγκεκριμένη επιλογή...

Πάντως, είναι όντως υπαρκτό το πρόβλημα που συναντούν συχνά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στις επαφές με νεαρούς διεθνείς παίκτες: διστάζουν να έρθουν στην Ελλάδα και αρνούνται ή ζητάνε χρόνο.