Παναθηναϊκός: O Μπρινιόλι θα... φτάσει στο παραένα για να παίξει

Παναθηναϊκός: O Μπρινιόλι θα... φτάσει στο παραένα για να παίξει

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:00 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 07.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να είναι έτοιμος για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ενώ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά δεν παίζει σίγουρα.

Ευχάριστα νέα έλαβε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής (7/4), αφού είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να τίθεται στη διάθεση του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν αγωνίστηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, επειδή είχε δεχτεί μία κλωτσιά στη γάμπα στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλο.

Βέβαια, η συμμετοχή του Κώτσιρα στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, δεν έχει οριστικοποιηθεί. Επειδή το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει το Σάββατο, για να βεβαιωθεί για την παρουσία του Αρκάδα αμυντικού.

Αντίστοιχα, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι υποβλήθηκε εκ νέου σε θεραπεία για τους χρόνιους πόνους στην πλάτη. Ο Ιταλός γκολκίπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο, αν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμπεριληφθεί αύριο στην αποστολή του Γιοβάνοβιτς.

Κατά τ’ άλλα, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία. 

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.