Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «βλέπει» προς Νέα Φιλαδέλφεια
i

Άντραζ Σπόραρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «βλέπει» προς Νέα Φιλαδέλφεια

Μπάμπης Τσιμπίδας 06:00 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:40 - 16.03.2023

Ο Σλοβένος στράικερ γυμνάστηκε ατομικά, όμως νιώθει καλύτερα και έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο αθηναϊκό ντέρμπι, αύξησε την Τετάρτη (15/3) ο Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού γυμνάστηκε ατομικά, αλλά με μεγάλη ένταση και χωρίς να νιώθει πολλές ενοχλήσεις.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Σπόραρ δεν υποβλήθηκε σε θεραπεία και προπονήθηκε. Σε αντίθεση με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος συνέχισε την αποκατάσταση για την κάκωση στο γόνατο και εκτέλεσε ασκήσεις στο γυμναστήριο του «Γεώργιος Καλαφάτης».

Πάντως, η καθοριστική προπόνηση για την παρουσία του Σπόραρ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι η προπόνηση της Παρασκευής. Εκεί θα δοκιμάσει ο 29χρονος στράικερ να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του.

Εξυπακούεται πως όπως λειτουργεί με κάθε παίκτη που έχει τραυματιστεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι πολύ προσεκτικός και δεν θα πάρει ρίσκο, εάν δεν είναι απολύτως βέβαιος για την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή και δεν έχει την έγκριση του ιατρικού επιτελείου.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων.