Ζέκα αντί Γερεμέγεφ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού
i

© Intime

Ζέκα αντί Γερεμέγεφ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:30 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 25.07.2023

Σε αλλαγή θα προχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Γερεμέγεφ με τον Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη μετά από έναν χρόνο, αντιμετωπίζοντας τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Oι «πράσινοι» ψάχνουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης, εκεί που η κλήρωση έβγαλε τη χειρότερη δυνατή αντίπαλο, Μαρσέιγ.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή όσον αφορά την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας και αυτή έχει να κάνει με τον Κάρλος Ζέκα. Σε πρώτο χρόνο, ο Σέρβος δεν είχε προσθέσει τον έμπειρο μέσο σε αυτή, εντούτοις αποφάσισε τελικά να τον έχει στα πλάνα του. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος που θα τεθεί εκτός είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επίσημα τη λίστα του μέχρι το βράδυ της παραμονής του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό του Champions League. Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιοβάνοβιτς θα πορευτεί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, καθώς και του Αντράζ Σπόραρ.

Aναλυτικά η λίστα, πλέον, θα περιλαμβάνει τους: Μπρινιόλι, Xουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσοκάι, Κλέινχεισλερ, Βιλένα, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Ζέκα, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Ιωαννίδης, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Σιδερά.

Με Μαρσέιγ αν περάσει τη Ντνίπρο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07) ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον περάσει το εμπόδιο της ουκρανικής Ντνίπρο.

Η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπη την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα πρόκειται να είναι το επόμενο εμπόδιο του Παναθηναϊκού, στο δρόμο προς τα play-offs και στη συνέχεια τους ομίλους του Champions League. Οι αναμετρήσεις των πράσινων είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 8 ή 9 Αυγούστου και η ρεβάνς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόσιτσε της Σλοβακίας και ο επαναληπτικός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την 1η Αυγούστου (20:30).