Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με τη Ρεν στη Γαλλία έγιναν «καπνός»

Λεωφόρος

i

© intime

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με τη Ρεν στη Γαλλία έγιναν «καπνός»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα 1.500 εισιτήρια που πήρε για το εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς με τη Ρεν έχουν εξαντληθεί.

Εισιτήρια τέλος ενόψει Ρεν, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ετοιμάζονται για ακόμη μία εκδρομή!

Την επόμενη Πέμπτη (9/11, 19:45), η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τους Γάλλους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις πόντους και στο -2 από τον κορυφή και πλέον καλείται να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες.

Όσον αφορά στην επερχόμενη αναμέτρηση στη Γαλλία, η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως τα αιτήματα από τους φίλους της ομάδας για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το παιχνίδι στην Βρετάνη ήταν πολλαπλάσια, με αποτέλεσμα τα 1.500 «μαγικά χαρτάκια» να εξαντληθούν άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ο αριθμός των αιτημάτων κάλυψε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεν. Επομένως η διαδικασία αποστολής αιτημάτων ολοκληρώθηκε. Οι αποστολείς των αιτημάτων που θα ικανοποιηθούν, θα ειδοποιηθούν έως το απόγευμα της Πέμπτης 2/11 σχετικά με τις απαραίτητες πληροφορίες».