Παναθηναϊκός: Παλμέιρας και Φλαμένγκο σε επαφή με τον Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ εναντίον της Μπράγκα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Παλμέιρας και Φλαμένγκο σε επαφή με τον Μπερνάρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:44 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 25.08.2023

Ο Μπερνάρ μπορεί να μην σκέφτεται να επαναπατριστεί άμεσα, αλλά ομάδες από τη Βραζιλία μιλάνε με την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού για το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπερνάρ στις προ ημερών δηλώσεις του στο TNT Λατινικής Αμερικής, επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί κρούσεις από τη Βραζιλία για τον άμεσο επαναπατρισμό του. Τις οποίες απέρριψε, διότι στην παρούσα φάση θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, ομάδες από τη Βραζιλία δεν πτοούνται και προσπαθούν να εξασφαλίσουν το «ναι» του Μπερνάρ για το επόμενο καλοκαίρι! Όταν λήγει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεασάο» θα είναι ελεύθερος.

Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»
CHAMPIONS LEAGUE

17:07 - 24.08.2023

Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»

Την ανάγκη να απολογηθεί στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ ένιωσε ο Άντραζ Σπόραρ λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε κόντρα στην Μπράγκ ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, ενδεικτικό και της ψυχολογικής του κατάστασης.

Η μεγάλη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Bolavip» υποστηρίζει πως η Φλαμένγκο έχει ήδη επαφές με τον ατζέντη του Μπερνάρ, για ενδεχόμενη συνεργασία σε ένα χρόνο. Με το κλίμα να μοιάζει ευνοϊκό για σύγκλιση απόψεων, παρότι υπάρχει χρόνος.

Από την πλευρά του, ο Μπερνάρ έχει τόνίσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μινέιρο, από την οποία αναδείχτηκε. Αν όμως δεν δεχτεί πρόταση, τότε θα εξετάσει τις άλλες προοπτικές που έχει.

Ο Μπερνάρ φώναξε «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός»!
CHAMPIONS LEAGUE

22:59 - 09.08.2023

Ο Μπερνάρ φώναξε «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός»!

Ο Παναθηναϊκός με εμφάνιση βγαλμένη από την ένδοξη ευρωπαϊκή του ιστορία και με γκολ του Μπερνάρ λύγισε 1-0 την ισχυρή Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και πάει στη Μασσαλία για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League. Με δέκα από το 65’ οι Γάλλοι, λόγω αποβολής του Κοντογκμπιά.

Εκτός από τη Φλαμένγκο, η Παλμέιρας έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπερνάρ. H ομάδα του Άμπελ Φερέιρα έχει την πρόθεση να καταστήσει τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο μετά τον Ντούντου.

Πάντα με ορίζοντα το επόμενο καλοκαίρι, αφού προς το παρόν καμία ομάδα δεν έχει σκοπό να πληρώσει τον Παναθηναϊκό για να αγοράσει τον Μπερνάρ. Όσο για την αντίδραση των «πράσινων» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Θα αξιολογούσαν την προσφορά, αλλά και το τάιμινγκ. Καθώς και τη στάση του παίκτη. Πάντως, ο Μπερνάρ στα δύο ματς με τη Μαρσέιγ και εναντίον της Μπράγκα δεν αγωνίστηκε βασικός και φαντάζει πολυτέλεια για το Τριφύλλι να έχει έναν υψηλόμισθο ποδοσφαιριστή των 2,5 εκατομμυρίων στον πάγκο…