Πρώτος σκόρερ του Youth League ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού

Μπιλάλ

i

© Intime

Πρώτος σκόρερ του Youth League ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 21:48 - 25.04.2023

Ο 19χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του UEFA Youth League μετά και την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πρώτος σκόρερ του UEFA Youth League o Μπιλάλ! Μετά και την ολοκλήρωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των ομάδων κάτω των 19 ετών, ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού κατέκτησε την κορυφή της λίστας των σκόρερ του θεσμού, έχοντας πετύχει 9 γκολ σε πέντε εμφανίσεις.

Ποια είναι η χρηματιστηριακή αξία των ομάδων της Super League - 4ος ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 25.04.2023

Ποια είναι η χρηματιστηριακή αξία των ομάδων της Super League - 4ος ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός

Η κατάταξη των ομάδων του Big-5 στο Transfermarkt σε ότι αφορά την χρηματιστηριακή αξία, η πρωτιά του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα που όμως βρίσκεται στην 4η θέση στο «market value» και η διπλάσια διαφορά του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος -με καταγωγή από την Αίγυπτο- άσος, πέτυχε πέντε τέρματα στο παρθενικό του ματς με αντίπαλο τη Σλάβιας Σόφιας στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 8-0, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ακόμη τέσσερα στα ματς με την Τρέντσιν της Σλοβακίας. Βρήκε δις δίχτυα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τρεις στη ρεβάνς.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο UEFA Youth League τελείωσε στη φάση των playoffs μετά από την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με σκορ 1-0.