Στο γυμναστήριο με «Παράλληλη Αγάπη» ο Παναθηναϊκός - Τραγούδησε στα ισπανικά ο Μλαντένοβιτς (vid)

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

i

©PrtScr

Στο γυμναστήριο με «Παράλληλη Αγάπη» ο Παναθηναϊκός - Τραγούδησε στα ισπανικά ο Μλαντένοβιτς (vid)

Κώστας Τσιακλής 14:36 - 03.07.2023

Ο Παναθηναϊκός κοινοποίησε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τον προετοιμασία της Κυριακής. Ξεχωρίζει η ενδυνάμωση υπό τους ήχους του «Παράλληλη Αγάπη» και το τραγούδι του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και βρίσκεται στην Αυστρία για την προετοιμασία του. Οι «πράσινοι» κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Κυριακάτικου προγράμματος, εκεί όπου ξεχωρίζει η ενδυνάμωση υπό τους ήχους του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Μετά το ρεπό του Σαββάτου, όπου οι «πράσινοι» επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της χώρας, Βιέννη και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, την Κυριακή (2/7) επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η ημέρα ξεκίνησε με ενδυνάμωση στο γυμναστήριο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να γυμνάζονται υπό τους ήχους του viral πλέον τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη». Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πάτησαν χορτάρι για το κύριο μέρος της προπόνησης πριν ακολουθήσει η παγοθεραπεία.

Το μεσημέρι υπήρξε και ποδηλατάδα ενώ το απόγευμα το νέο απόκτημα της ομάδας Φίλιπ Μλαντένοβιτς θέλησε να τραγουδήσει στα ισπανικά. Η ερμηνεία φαίνεται να άρεσε στους συμπαίκτες του αφού στο τέλος εισέπραξε το χειροκρότημα από όλους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που κοινοποίησε ο Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: