Η τρίμηνη τιμωρία του Μλαντένοβιτς, που δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στην αντιπροσφορά της Λέγκια

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / Legia.com

i

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / Legia.com

Η τρίμηνη τιμωρία του Μλαντένοβιτς, που δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στην αντιπροσφορά της Λέγκια

Μπάμπης Τσιμπίδας 00:10 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 10.06.2023

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης δίνουν μία διαφορετική διάσταση για τον τρίμηνο αποκλεισμό του Φιλίπ Μλαντένοβιτς από τα γήπεδα.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς τιμωρήθηκε από την πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με τρίμηνο αποκλεισμό, επειδή χειροδίκησε σε βάρος τριών παικτών της Ράκοβ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας. Στον οποίο ο Μλαντένοβιτς στέφθηκε Κυπελλούχος με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι ο Σέρβος αριστερός μπακ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA, εφόσον ο Παναθηναϊκός τον αποκτήσει. Ωστόσο, τα πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η ποινή δεν έχει ισχύ εκτός Πολωνίας.

Υποστηρίζοντας πως ο Μλαντένοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, εάν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λέγκια. Ασφαλώς, αν η πληροφορία ευσταθεί, τότε πρόκειται για μία σημαντική παράμετρο.

Προς ενίσχυση των ισχυρισμών των Πολωνών, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Ντέγιαν Στοϊκοβιτς, κάλεσε στον Μλαντένοβιτς στην προεπιλογή του για τα παιχνίδια με την Ιορδανία και τη Βουλγαρία, στις 17/6 και 20/6, αντίστοιχα.

Ο Μλαντένοβιτς έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Σερβίας. Ο 32χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στο Βελιγράδι και περιμένει τις εξελίξεις. Μεταξύ του Σέρβου και του Παναθηναϊκού υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία, αλλά η υπόθεση έχει το διαδικαστικό κομμάτι των υπογραφών για να εκληφθεί ως τελειωμένη.

Στο μεταξύ, τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν το απόγευμα της Πέμπτης, ότι η Λέγκια Βαρσοβίας κατέθεσε νέα πρόταση στον Μλαντένοβιτς, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Η προηγούμενη προσφορά προέβλεπε ετήσιες αποδοχές των 350.000 ευρώ, αλλά ο Μλαντένοβιτς δεν είχε απαντήσει καν, σύμφωνα με τους Πολωνούς.

O 32χρονος έχει πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον, αφού απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι με ενδεχόμενη νέα κρούση από τη Λέγκια Βαρσοβίας.