Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός ποτέ δε θα προσφύγει αν τιμωρηθεί για βία στα γήπεδα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός ποτέ δε θα προσφύγει αν τιμωρηθεί για βία στα γήπεδα»

Sportal newsroom 19:33 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 08.06.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σχόλιό του στο Instagram καυτηρίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά την τιμωρία για όσα έγιναν στο ΣΕΦ και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ.

Τιμωρία μίας αγωνιστικής του Ολυμπιακού για τα επεισόδια του πρώτου τελικού - Θα την εκτίσει σε πιθανό Game 5
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:27 - 08.06.2023

Τιμωρία μίας αγωνιστικής του Ολυμπιακού για τα επεισόδια του πρώτου τελικού - Θα την εκτίσει σε πιθανό Game 5

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό, που θα την εκτίσει στον πέμπτο τελικό (αν υπάρξει) ή του χρόνου. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 4.500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και ρίψεις αντικειμένων.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως έγινε γνωστό, θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ για να γλιτώσουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στον 5ο τελικό - αν φυσικά χρειαστεί κάτι τέτοιο- με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει το γεγονός αυτό με story στο Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως η πράσινη ΚΑΕ δεν θα κάνει ποτέ κάτι ανάλογο, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν θα καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα.

Δείτε το σχετικό post:

Τι συνέβη με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θυμίζουμε πως τιμωρήθηκε για τα όσα έγιναν πριν το πρώτο τελικό της Basket League, με την αποστολή του Παναθηναϊκού να δέχεται επίθεση κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ

Τα εν λόγω επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους Ερυθρόλευκους, την οποία θα εκτίσουν, είτε στο Game 5, είτε στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους Πειραιώτες, στο άκουσμα της εν λόγω τιμωρίας, να αντιδρούν. 

Όπως διαβάσατε στο Sportal, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την συγκεκριμένη ποινή, προκειμένου να μειωθεί η τιμωρία που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες για τα παραπάνω γεγονότα.