Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:26 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 08.06.2023

Ο Ολυμπιακός, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας της μιας αγωνιστικής, ετοιμάζεται να πάει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να μειωθεί η ποινή.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό, για τα επεισόδια πριν το τζάμπολ του πρώτου τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Πειραιά όμως να μην αναμένεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι, με τα τωρινά δεδομένα, θα κληθούν να εκτίσουν την ποινή στον πέμπτο τελικό (εάν αυτός διεξαχθεί), όμως ετοιμάζονται να κάνουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένουν να δικαιωθούν εκεί.

Ο Ολυμπιακός, πέραν της μιας αγωνιστικής, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ λόγω των επεισοδίων, των πανό που αναρτήθηκαν στο ΣΕΦ, αλλά και των πυρσών που άναψαν οι οπαδοί μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή με όλες τις ποινές που επιβλήθηκαν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Χωρίς τον Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:05 - 08.06.2023

Χωρίς τον Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα για το Game 2 των τελικών της Basket League που διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης (8/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ.

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ,

β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.