«Πράσινος» ο Τζούρισιτς - Το video παρουσίασης του Σέρβου από τον Παναθηναϊκό

«Πράσινος» ο Τζούρισιτς - Το video παρουσίασης του Σέρβου από τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:47 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 30.06.2023

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε την Παρασκευή (30/6) το video παρουσίασης του Φίλιπ Τζούρισιτς κι έτσι ο κόσμος του «τριφυλλιού» είδε για πρώτη φορά τον Σέρβο μεσοεπιθετικά να φορά τα πράσινα.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού από τις 21 Ιουνίου. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επειδή δεν είχε μεταβεί στην Αθήνα λόγω και των υποχρεώσεών του με την εθνική Σερβίας δεν υπήρχαν στην ανακοίνωση οι κλασικές φωτογραφίες με την πράσινη φανέλα και τις υπογραφές, όπως συνηθίζεται. 

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» τον είδαν για πρώτη φορά στα πράσινα. Το πρωί της Παρασκευής (30/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε το video παρουσίασης του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο 31χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Αυστρία από χθες για να ενσωματωθεί εκεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό ματς στην Αυστρία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρογκάσκα το απόγευμα της Παρασκευής (30/6,19:00, Cosmote Sport 1). 

Η παραμονή του Τριφυλλιού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, δείχνει πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει μεταβάλλει τις σκέψεις του. Τουλάχιστον, εν όψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο, για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League

Ο Παλάσιος... σεληνιάστηκε και πέτυχε ακόμα μια γκολάρα (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:30 - 29.06.2023

Ο Παλάσιος... σεληνιάστηκε και πέτυχε ακόμα μια γκολάρα (vids)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν ο μοναδικός σκόρερ στο δίτερμα της Πέμπτης, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Σκληρές άμυνες, αδιάκοπο πρέσινγκ και πάθος στα μαρκαρίσματα συνέθεσαν την επαναφορά των... εργοστασιακών ρυθμίσεων του Γιοβάνοβιτς.

Στις ασκήσεις τακτικής που δουλεύει ο Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του μέχρι τώρα, η δουλειά επικεντρώνεται στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3. Σε ανάλυση, είτε με «δεκάρι» και δύο αμυντικούς χαφ, είτε με ένα «εξάρι» και δύο box-to-box να τον πλαισιώνουν.