Χωρίς απώλειες ο Παναθηναϊκός από το «Καραϊσκάκης»
i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός/©Intime

Χωρίς απώλειες ο Παναθηναϊκός από το «Καραϊσκάκης»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:29 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 01.03.2023

Κουρμπέλης, Χουάνκαρ και Παλάσιος πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης και υπολογίζονται για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δύο μέρες, πριν αρχίσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε, το ματς έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», άρα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου.

Την Τετάρτη (1/3) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περίμενε τους ποδοσφαιριστές στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για προπόνηση και έλαβε ευχάριστα νέα. Διότι δύο ονόματα διαγράφηκαν από το ιατρικό δελτίο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Χουάνκαρ, οι οποίοι είχαν αντικατασταθεί στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων λόγω ενοχλήσεων, πήραν μέρος στις ασκήσεις. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι υγιείς και θα παίξουν τη Δευτέρα.

Αντίστοιχα, ένα μικροπροβληματάκι αντιμετώπισε εναντίον του Ολυμπιακού και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, όμως δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, συνέχισε την αποθεραπεία του και δεν υπολογίζεται για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας της Super League.