Παναθηναϊκός: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχές για ανάρρωση των τραυματιών»

Τραγωδία στα Τέμπη

i

Τραγωδία στα Τέμπη/ ©Glomex

Παναθηναϊκός: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχές για ανάρρωση των τραυματιών»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:39 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 01.03.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα ποστ στα social media, θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους στην τραγωδία στα Τέμπη, ενώ ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες.

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η χώρα μετά την ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη από τη σύγκρουση δύο τρένων. Μέχρι την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο οι νεκροί είναι 36 και 66 οι τραυματίες. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη σειρά της θέλησε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους στη τραγωδία στα Τέμπη και παράλληλα ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες. 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές για ανάρρωση των τραυματιών». 

Το ποστ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα μας έχει κηρυχθεί σε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων. 

Επιπλέον, την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου ανακοίνωσε η Super League, με αφορμή την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τέλος, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή των αγώνων Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Λαμία - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.