Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:55 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 03.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης (03/04, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην «OPAP Arena» η πρωτοπόρος Ένωση πηγαίνει για το «διπλό» στη Λεωφόρο, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή και θα τη στείλει στο +9 από τους «πράσινους».

Από την άλλη το Τριφύλλι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 και η νίκη αποτελεί μονόδρομος απόψε, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά του από την Ένωση, να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει κι άλλο και να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Θυμίζουμε πως το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός τεχνικός αφορά τον Στάνκοβιτς, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Γιόνσον θα είναι το δίδυμο στα χαφ, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Τσούμπερ (αριστερά), ενώ στην κορυφύ της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Μάνταλο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία.