Ιωαννίδης: «Θα νικήσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε» - Η ατάκα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Θα νικήσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε» - Η ατάκα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 00:03 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 25.01.2024

Οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του φυσικά στάθηκε στο χαμένο πέναλτι, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η εικόνα μας δεν παίζει ρόλο, χάσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις, χάσαμε και το πέναλτι. Θα νικήσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, θα δουλέψουμε με τον προπονητή και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε».

Για το άστοχο πέναλτι: «Ίσως να μην ήμουν και 100% έτοιμος, αλλά δεν δικαιολογούμαι. Ήθελα να βοηθήσω, το έκανα θεωρώ, αλλά δυστυχώς δεν έβαλα το πέναλτι. Τα έχει αυτά η ζωή, θα ευστοχήσεις σε κάποια, θα χάσεις κάποια άλλα».

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ σχολίασε: «Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι, βρήκαμε και το γκολ, στο 25ο λεπτό με την πρώτη τους ευκαιρία μας έβαλαν γκολ. Είχαμε το ματς στα χέρια μας, αλλά με τη δεύτερη ευκαιρία έβαλαν και δεύτερο γκολ.

Είχαμε καλό παιχνίδι έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, όπως έπρεπε να βάλουμε και το πέναλτι αλλά δεν μπήκε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από το πέναλτι αλλά δυστυχώς όσες ευκαιρίες κάναμε δεν τις κάναμε γκολ.

Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Είχαμε πει ότι είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε οπουδήποτε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τις πολλές αλλαγές: «Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που μπορούσα να βάλω τους νέους ποδοσφαιριστές. Έτσι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Όσο περάσει ο χρόνος θα κάνουμε και καλύτερες εμφανίσεις με τους νέους παίκτες μας».