Παναθηναϊκός: Δύο αμφίβολοι για τον Ατρόμητο, ανάταση από τον Γιοβάνοβιτς

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Δύο αμφίβολοι για τον Ατρόμητο, ανάταση από τον Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:35 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 15.12.2023

Φίλιπ Τζούρισιτς και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δύσκολα θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα της νίκης για το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να ανασυγκροτηθεί άμεσα, αφού την Κυριακή έχει δύσκολη συνάντηση με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Όπου χρειάζεται τη νίκη για να συνεχίσει πρωτοπόρος στη Stoiximan Super League, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στον ένα βαθμό.

Ασφαλώς, η απογοήτευση και η πίκρα από τον αποκλεισμό και την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα, είναι διάχυτες στο Τριφύλλι. Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σήμανε στην προπόνηση της Παρασκευής την ανασύνταξη δυνάμεων.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα έχει στο Περιστέρι τον Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, υποβλήθηκε σήμερα σε θεραπεία και δεν πρόλαβαίνει να παίξει εναντίον του Ατρόμητου.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ νοσεί με ίωση και έμεινε κλινήρης για να αναρρώσει. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι πως δεν θα προπονηθεί ούτε το Σάββατο και θα αποκλειστεί από την αποστολή. 

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)
EUROLEAGUE

19:12 - 15.12.2023

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Κατά τ’ αλλα, το απουσιολόγιο είναι αμετάβλητο… Οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζουν την αποκατάσταση από τους τραυματισμούς τους και ειδικά, ο Αμερικανός στόπερ δεν θα αγωνιστεί πριν το 2024.

Στο μεταξύ, σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς.