Επιμένουν οι Τούρκοι: «Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Σαρί το καλοκαίρι»

Γιουσούφ Σαρί

i

©Photo by Boris Streubel/Getty Images/Ideal Images

Επιμένουν οι Τούρκοι: «Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Σαρί το καλοκαίρι»

Κώστας Τόπας 11:45 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 14.05.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, το όνομα του Γιουσούφ Σαρί παραμένει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Πριν από μερικούς μήνες, η «Fanatik», είχε αποκαλύψει ότι ο 70χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να εντάξει στο δυναμικό του «τριφυλλιού» τον Γιουσούφ Σαρί, ο οποίος το περασμένο διάστημα είχε ακουστεί τόσο για Ολυμπιακό όσο και για τη Λυών.

Ο 25χρονος Τούρκος εξτρέμ Γιουσούφ Σαρί, αγωνίζεται με την Άντανα Ντεμίρσπορ και όπως αναφέρουν ξανά στη γειτονική χώρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύντομα να χτυπήσει την πόρτα της τουρκικής ομάδας για να καταθέσει πρόταση, ώστε να τον αποκτήσει. 

Οπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που εξετάζει την περίπτωση του, καθώς ο παίκτης έχει είναι και στο στόχαστρο της Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον θέλουν από το εξωτερικό.

Ο Σαρί μετράει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και δέκα ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Τουρκία, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ. Είναι γενημμένος στη Γαλλία και έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ, στην οποία έμεινε ως το 2018. Από εκεί πήγε δανεικός στην Κλερμόν, ενώ η επιστροφή του στο «Βελοντρόμ» το καλοκαίρι του 2019, ήταν σύντομη καθώς η Μασσαλοί τον πούλησαν στην Τράμπζονσπορ.

Εκεί κατέγραψε 69 συμμετοχές βρίσκοντας πέντε φορές δίχτυα και μοιράζοντας έξι ασίστ και κατέκτησε μεταξύ άλλων ένα Κύπελλο, ένα πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Τουρκίας!