Τι ισχύει με τα ποσά που αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ για τον Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Τι ισχύει με τα ποσά που αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ για τον Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:09 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 26.03.2024

Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει κοστολογήσει με 20 εκατομμύρια ευρώ τον Φώτη Ιωαννίδη και διαδίδουν για επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το Sportal έψαξε την υπόθεση προς το Τριφύλλι και την πλευρά του διεθνούς επιθετικού.

Τα σενάρια από την Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη έχουν δύο σκέλη… Το πρώτο αφορά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και έχουν ρεαλιστική βάση. Όντως, τα «λιοντάρια» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον διεθνή στράικερ.

Το δεύτερο σκέλος σχετίζεται με το ποσό που έγραψε ο Πορτογάλος ρεπόρτερ, Μπρούνο Αντράντε, ως απαίτηση του Τριφυλλιού για την πώληση του Ιωαννίδη. Το μεικτό νούμερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που διαχωρίζεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ εφάπαξ και άλλα 5 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους παραγωγικότητας στο σκοράρισμα.

Ασφαλώς, ο Αντράντε δεν… σκέφτηκε έναν αριθμό στην τύχη και τον παρέθεσε. Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Maisfutbol» έχει «πηγές» στη Σπόρτινγκ και από αυτές έμαθε την πληροφορία.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό για την πορτογαλικά αναφορά. Διότι για να είναι ενήμερη η Σπόρτινγκ για την τιμή του Ιωαννίδη, προϋποθέτει πως ρώτησε και έλαβε απάντηση. Κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα…

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 25.03.2024

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»

Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε ρουμανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που έχει στα ραντάρ της τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Επίσης, από το περιβάλλον του Ιωαννίδη δεν προκύπτει οποιαδήποτε επαφή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το γραφείο που εκπροσωπεί τον 24χρονο επιθετικό δέχτηκε τα τελευταία τηλεφωνήματα για το καθεστώς του παίκτη στα τέλη Ιανουαρίου. Έκτοτε, οι γραμμές έχουν… σιγήσει.

Εξυπακούεται ότι οι σκάουτς πάνε και έρχονται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωαννίδη. Τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχουν πάντα ανθρώπους που παρακολουθούν τον διεθνή επιθετικό και καταγράφουν την πρόοδο του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μεταξύ τους συμπεριλαμβάνεται και Πορτογάλος που εκπροσωπεί τη Σπόρτινγκ.

Ωστόσο, η παρέλαση… κατασκόπων για τον Ιωαννίδη, δεν έχει συνέχεια σε πιο επίσημο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει στην παρούσα φάση και ο 24χρονος κυνηγός δεν βιάζεται να φύγει από την Αθήνα.  

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Παναθηναϊκός συνεργάστηκαν άψογα στις μεταγραφές των Αλεξανδρόπουλου και Σπόραρ και έχουν διατηρήσει εξαιρετική σχέση. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι το Τριφύλλι θα αλλάξει πολιτική για τη διαχείριση του Ιωαννίδη. Το «not for sale» δεν θα βγει από τον διεθνή στράικερ αυτό το καλοκαίρι...