Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας - «Θρύλος ο Τερίμ, ευχαριστώ τον Αλαφούζο»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας - «Θρύλος ο Τερίμ, ευχαριστώ τον Αλαφούζο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:15 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 22.01.2024

Ο διεθνής άσος Τάσος Μπακασέτας αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι ατάκες για Τερίμ κι Αλαφούζο.

Ο Τάσος Μπακασέτας προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ανακοινώνεται η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής άσος ήρθε λίγο μετά τις 20.00 και στην ίδια πτήση ήταν και η ομάδα μπάσκετ της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι. Ο Μπακασέτας, πάντως, καθυστέρησε μερικά λεπτά να βγει από την αίθουσα αφίξεων, αφού περίμενε να παραλάβει τις αποσκευές του.

Οι ατάκες για Τερίμ, Αλαφούζο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Μπακασέτας εμφανίστηκε με ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού στον λαιμό του και δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στο «τριφύλλι». Χαρακτήρισε θρύλο τον Φατίχ Τερίμ κι ευχαρίστησε τόσο τον Τούρκο τεχνικό, όσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου για τη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αποτελεί μία νέα πρόκληση η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούριο, να προσπαθώ να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι από σήμερα παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα γήπεδο».

Για Τερίμ: «Καταλαβαίνω το μέγεθος του Τερίμ πολύ καλά επειδή έπαιξα χρόνια στην Τουρκία. Πιστέψτε με. Είναι ένας θρύλος εκεί, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι έκανε πολλά για να έρθω.

Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο τον κ. Αλαφούζο. Έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού. Τον κ. Παπαδημήτρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο για να γίνει αυτή η συμφωνία.

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για σένα, ώστε να γίνεις παίκτης του, μόνο αδιάφορο δεν σου είναι»».

Για το πότε θα παίξει: «Έπαιξα χθες μισή ώρα με την Τράμπζονσπορ. Δεν είμαι εκτός ρυθμού, αλλά αυτά θα τα πούμε με τον προπονητή».

Για τον κόσμο: «Μου αρέσει όταν έχουν προσδοκίες από μένα κι εγώ έχω από τον εαυτό μου. Για όσα χρόνια φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα δίνω το 100%. Κάθε μέρα. Όχι μόνο στους αγώνες».

Ο Μπακασέτας έρχεται και ντύνεται «φουνταριστός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 22.01.2024

Ο Μπακασέτας έρχεται και ντύνεται «φουνταριστός»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όπου εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ίσως να ντεμπουτάρει νωρίτερα του αναμενομένου και σε ιδιαίτερο ρόλο!

Για την ομάδα της Τραπεζούντας: «Τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ θα τους έχω στην καρδιά μου. Ήρθε λίγο περίεργα το κλείσιμο του κύκλου μου εκεί. Το κατάφερα ό,τι ήταν και ήθελα να ψάξω μία πρόκληση».

Για το πρωτάθλημα: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα, περνούσα χρόνο στο σπίτι στην Τραπεζούντα κι έχω δει σχεδόν όλα τα ματς».

Για το αν θα πάει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι του μπάσκετ: «Θα πάμε πρώτα στα γραφεία. Δεν τα ξέρω αυτό».