Η μοναδική εκκρεμότητα με τον Αϊκαντίν και το «παρών» με ΑΕΚ

Σαμέτ Αϊκαντίν

i

Φενέρμπαχτσε / Facebook

Η μοναδική εκκρεμότητα με τον Αϊκαντίν και το «παρών» με ΑΕΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:11 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 10.01.2024

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Σαμέτ Ακαϊντίν και απομένει μία λεπτομέρεια για την οριστική συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος στόπερ είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό στις υποχρεώσεις του.

Μία σημαντική λεπτομέρεια εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαμέτ Αϊκαντίν στον Παναθηναϊκό και σχετίζεται με την απόφαση που θα λάβει η Φενέρμπαχτσε. Στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Τούρκου αμυντικού μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και έχει συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του Αϊκαντίν και με στελέχη της Φενέρ. Με τον πρώτο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει για συνεργασία έξι μήνων, με τη μορφή δανεισμού.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Φατίχ Τερίμ και είχε μία αναλυτική συζήτηση μαζί του για τη συνεργασίας τους στην Αθήνα. Κατόπιν, ο Αϊκαντίν γνωστοποίησε στους παράγοντες της Φενέρ πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η μοναδική εκκρεμότητα για την πλήρη συμφωνία, θα διευθετηθεί μεταξύ του Παπαδημητρίου και των Τούρκων παραγόντων για το καθεστώς του Αϊκαντίν. Ο Τούρκος στόπερ θα έρθει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με εξάμηνο δανεισμό.

Ο «πειθαρχημένος» Σαμέτ Ακαϊντίν: Ποιος είναι ο στόπερ που θέλει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 09.01.2024

Ο «πειθαρχημένος» Σαμέτ Ακαϊντίν: Ποιος είναι ο στόπερ που θέλει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Σαμέτ Ακαϊντίν φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ποιος είναι ο 29χρονος Τούρκος διεθνής στόπερ που έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Γάνδης και της Φιορεντίνα.

Ο Παπαδημητρίου διαπραγματεύεται με τους ιθύνοντες της Φενέρ και την πρόβλεψη οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο, που δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, ανεξαρτήτως της έκβασης της συγκεκριμένης συζήτησης, η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει.

Ο Αϊκαντίν είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί αύριο το πρωί με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθει τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τούρκος θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, επειδή τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας είναι πολλά.