Ο Μπερνάρ επανέρχεται μετά το Πάσχα - Χωρίς Χουάνκαρ και Σένκεφελντ η αποστολή

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Μπερνάρ επανέρχεται μετά το Πάσχα - Χωρίς Χουάνκαρ και Σένκεφελντ η αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:50 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 27.04.2024

Ο Μπερνάρ δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ούτε εναντίον του Άρη, αφού ο Τερίμ και το ιατρικό τιμ αποφάσισαν να τον προφυλάξουν. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Σένκεφελντ, ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός ο Χουάνκαρ.

Κανένα ρίσκο με την υγεία του Μπερνάρ δεν πρόκειται να πάρει ο Φατίχ Τερίμ. Ο «αυτοκράτορας» αποφάσισε να αποκλείσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο. Παρά την επιθυμία του παίκτη να βοηθήσει, όπως επισήμανε στον Τερίμ κατά τη συνομιλία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπερνάρ δεν έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, όμως οι μετρήσεις του δείχνουν πως έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ. Μία επιβάρυνση που μεταφράζεται σε σοβαρό κίνδυνο για υποτροπή και θλάση, που θα αφήσει τον 32χρονο διεθνή με τη «σελεσάο» εκτός για αρκετό καιρό και θα χάσει και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Συνεπώς, η επαναφορά του Μπερνάρ στην ποδοσφαιρική δράση αναμένεται μετά το Πάσχα.

Επίσης, στην αποστολή του Τριφυλλιού δεν συμπεριλήφθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο αρχηγός της ομάδας προέρχεται από 1,5 μήνα απραξίας, πήρε μέρος μόλις σε δύο προπονήσεις, και κρίθηκε ανέτοιμος από τον Τερίμ για να βοηθήσει παρά τη λειψανδρία.

Στη λίστα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τερίμ, προστέθηκε και ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα δει το ματς από την εξέδρα. Τέλος, ο 71χρονος προπονητής άφησε εκ νέου εκτός των επιλογών του τον Αϊτόρ, στην πιο απτή απόδειξη πως δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν την Κυριακή ο Σαμέτ Ακαϊντίν και ο Τιν Γεντβάι. Οι δύο στόπερ του Παναθηναϊκού δέχτηκαν κίτρινες κάρτες στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, συμπλήρωσαν τον αριθμό των τριών και εκτίνουν ποινή μιας αγωνιστικής.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για το Σάββατο, αναφέρει: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στον Άρη.

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β΄ - Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄ έμειναν «άσφαιροι» στη Ρόδο
SUPER LEAGUE 2

17:52 - 27.04.2024

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β΄ - Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄ έμειναν «άσφαιροι» στη Ρόδο

Η ΑΕΛ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ και πανηγύρισε τη νίκη (3-0), ενώ ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στη Ρόδο μεταξύ του Διαγόρα και του Παναθηναϊκού Β΄ (0-0).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπερνάρ και θεραπεία ο Χουάνκαρ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Στη λίστα είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Εκτός έμειναν οι Γεντβάι, Ακαϊντίν που συμπλήρωσαν κάρτες, οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ λόγω τραυματισμού και οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ για αγωνιστικούς λόγους».