Οριστικό: Χωρίς Σένκεφελντ ο Παναθηναικός στο ντέρμπι!

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Οριστικό: Χωρίς Σένκεφελντ ο Παναθηναικός στο ντέρμπι!

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:39 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 10.01.2024

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε και σήμερα, όμως ο Φατίχ Τερίμ τον απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ από το πρώτο ραντεβού των δύο αιωνίων αντιπάλων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο Ολλανδός στόπερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ολυμπιακό, αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Σένκεφελντ προπονήθηκε και την Τρίτη, ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, όμως η πολυήμερη αποχή από τις προπονήσεις και η καταπόνηση του, ώθησαν τον Τερίμ στην απόφαση να τον αφήσει εκτός.

Συνεπώς, ο Τούρκος προπονητής υπολογίζει για το ντέρμπι τους Αράο και Γεντβάι, χωρίς να έχει άλλη εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ήθελε να βοηθήσει, αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο με την ετοιμότητα του.

Ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση της Τρίτης και την απαρτίζουν οι  Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει
EUROLEAGUE

14:22 - 09.01.2024

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει

Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον μηνίσκο και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τον Παναθηναϊκό AKTOR για περίπου ένα μήνα.

Για την προπόνηση, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο, θα μείνουν στα σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.