Εκτός αποστολής λόγω τενοντίτιδας ο Σπόραρ

Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Εκτός αποστολής λόγω τενοντίτιδας ο Σπόραρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:46 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 24.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει τον Άντραζ Σπόραρ για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά, με τον Σλοβένο επιθετικό να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Στις οχτώ απουσίες που διαχειρίζεται ο Φατίχ Τερίμ για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά, προστέθηκε άλλη μία. Γιατί ο Άντραζ Σπόραρ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο και θα προφυλαχτεί για να είναι έτοιμος εναντίον του Άρη.

Τουλάχιστον, ο Τερίμ είναι καλυμμένος στην επίθεση, με την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη και τη φόρμα του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο διεθνής στράικερ αναμένεται να παίξει βασικός και ο Σουηδός άσος να έρθει από τον πάγκο για να βοηθήσει.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν και ο τιμωρημένος Μπερνάρ. Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι το μόνο νέο πρόσωπο, αφού εξέτισε την ποινή του και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

«Με την απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέριν και θεραπεία οι Σπόραρ (τενοντίτιδα στον δικέφαλο), Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Μπερνάρ έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σαββατιάτικη προπόνηση.