Προς συμφωνία και με τον Βίτορ Ούγκο

Βίτορ Ούγκο

i

Bahia Esporte Cloub

Προς συμφωνία και με τον Βίτορ Ούγκο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:13 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 17.01.2024

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο. Για συμφωνία Τριφυλλιού-Μπαΐα γράφει ο Τούρκος Σαμπουντσίογλου.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός χτυπάει μεταγραφικά σε όλα τα μέτωπα. Μετά τη συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα και τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Πολωνό τερματοφύλακα, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, οι «πράσινοι» κλείνουν και τον Βίτορ Ούγκο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Μπαΐα, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με το Τριφύλλι για να συνεργαστούν. Ο παίκτης δέχτηκε βελτιωμένη πρόταση και πήρε την απόφαση να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη μετά τον επαναπατρισμό του.

Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με τους «σεΐχηδες» της Μάντσεστερ Σίτι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:20 - 16.01.2024

Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με τους «σεΐχηδες» της Μάντσεστερ Σίτι

Ποια η σχέση της Μπαΐα του Βίτορ Ούγκο με τη Μάντσεστερ Σίτι και ποια ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού από το επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι των Αραβικών Εμιράτων. Διαβάστε το παρασκήνιο στο Sportal...

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συμφωνήσει και με τη Μπαΐα, η οποία τον υπολογίζει βασικό στα πλάνα της. Το Sportal εξήγησε την Τρίτη ότι η βραζιλιάνικη ομάδα εντάσσεται στο δίκτυο της City Football Group, της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν κανάλι επικοινωνίας με το συγκεκριμένο επενδυτικό σχήμα από την καλοκαιρινή μεταγραφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν από την Τρουά. Οπότε, έχουν τις σχέσεις για να κλείσουν τη συμφωνία.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό και διατηρεί προσβάσεις στο περιβάλλον του «αυτοκράτορα», έγραψε πως έχει συμφωνήσει ο Βίτορ Ούγκο.

Απομένει πλέον η συγκατάθεση της Μπαΐα και της ιδιοκτησίας της, αφού ο Βίτορ Ούγκο φέρεται να έχει απαντήσει θετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγκο επέστρεψε στη Βραζιλία εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος, το οποίο δεν υφίσταται πλέον. Για αυτό και είναι έτοιμος να ξαναπαίξει στην Ευρώπη.