Οι «πράσινοι» κέρδισαν στο Κορωπί και ο Τερίμ σκέφτεται ενδεκάδα

Φάση από το σημερινό δίτερμα

i

www.pao.gr

Οι «πράσινοι» κέρδισαν στο Κορωπί και ο Τερίμ σκέφτεται ενδεκάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:47 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 09.02.2024

Το παιχνίδι τακτικής που διοργάνωσε ο Φατίχ Τερίμ την Παρασκευή στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είχε νικητές, με τον Τούρκο προπονητή να στηρίζεται στην επιτυχημένη «συνταγή» του ντέρμπι.

Με εξαίρεση τη θλάση στο γαστροκνήμιο που υπέστη ο Φίλιπ Τζούρισιτς, η προπόνηση της Παρασκευής κύλησε ευχάριστα στον Παναθηναϊκό. Ο Φατίχ Τερίμ χώρισε τους παίκτες τους σε δύο ομάδες, τους πράσινους και τους πορτοκαλί και ολοκλήρωσε με παιχνίδι τακτικής. Στο οποίο ο Τούρκος έδωσε κίνητρο σε κάθε γκρουπ για να διεκδικήσει τη νίκη.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Λημνιός, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (Σένκεφελντ), Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ.

Νικητές αναδείχτηκαν οι «πράσινοι», οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να πειράξουν τους «πορτοκαλί» και έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς! Με το κλίμα στο Κορωπί να είναι εξαιρετικό, πριν από άλλον έναν δύσκολο κύκλο αγώνων.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στις Σέρρες την Κυριακή, ο Τερίμ φαίνεται πως σκέφτεται ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τους έντεκα που άρχισαν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ίσως για να φρεσκάρει το σχήμα και να προφυλάξει κάποιους εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Ο Κώτσιρας πλησιάζει στην ώρα της ανταμοιβής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:55 - 08.02.2024

Ο Κώτσιρας πλησιάζει στην ώρα της ανταμοιβής

Το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα είχε συζητηθεί στο Transfer Room της Λισαβόνας ως πιθανό για αποχώρηση τον Ιανουάριο. Ένας μήνας που εξελίχτηκε τελείως διαφορετικά για τον έμπειρο αμυντικό και αναμένεται να τον κρατήσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Στο σύστημα 4-3-3, ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα υπερασπιστεί την εστία. Γουίλιαν Αράο και Τιν Γεντβάι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, με τον Ούγκο να διεκδικεί τη θέση του Βραζιλιάνου. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ρούμπεν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Τόνι Βιλένα να έχει πιθανότητες να προτιμηθεί αντί του Σλοβένου. Ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι ο επιτελικός μέσος, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα αρχίσει δεξιός εξτρέμ, ο Ντάνιελ Μαντσίνι αριστερός εξτρέμ και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θα είναι ο «φουνταριστός».