Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Τζούρισιτς - Υπέστη θλάση και χάνει Πανσερραϊκό

Μπερνάρ και Τζούρισιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

i

© Intime

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Τζούρισιτς - Υπέστη θλάση και χάνει Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:52 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 09.02.2024

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (9/2) του Παναθηναϊκού.

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό!

Μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0), το σύνολο του Φατίχ Τερίμ δοκιμάζεται στις Σέρρες την ερχόμενη Κυριακή (11/2, 17:00) κόντρα στον Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο το τρίποντο και τη διατήρηση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ενόψει και της συγκεκριμένης αναμέτρησης, το «τριφύλλι» συνεχίζει την προετοιμασία του, με τη σημερινή προπόνηση (9/2) να ολοκληρώνεται με ένα απρόοπτο. 

Συγκεκριμένα, ο Τζούρισιτς ακολούθησε θεραπεία, καθώς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο. Από την άλλη, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: 

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Τζούριτσιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωαννίδης. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν».