Ποιοι είναι οι δύο ΑΕΚτζήδες που έδωσαν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη στο «Βικελίδης»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Σπόραρ

i

Intime

Ποιοι είναι οι δύο ΑΕΚτζήδες που έδωσαν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη στο «Βικελίδης»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη και εκτός από τους δικούς του οπαδούς, έλαβε συγχαρητήρια και από... ΑΕΚτζήδες.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ευχάριστη μόνο για τη νίκη στο «Βικελίδης» και τη διατήρηση του Παναθηναϊκού σε τροχιά πρωταθλήματος. Έγινε ακόμα πιο ευχάριστη μαθαίνοντας τα μαντάτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν ένα αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελαν οι «πράσινοι» από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ήταν η ισοπαλία. Γιατί με αυτή θα μείωναν την απόσταση και από τους δύο. Και - πια - είναι σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Σαν να ξεκινούν όλα τώρα. Με τον Παναθηναϊκό να φτιάχνει πάντως ο ίδιος τη μοίρα του και να φέρνει τον εαυτό του και πάλι σε αυτή την κατάσταση. Είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους βαθμούς έως τώρα στα Play Offs. Εννιά βαθμούς δεν έχει πάρει καμία άλλη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ ακολουθούν δύο ματς με τη Λαμία. Ευκαιρία, δηλαδή, για να διατηρηθεί ψηλά ή να βρεθεί στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός έλαβε και κάποια μάλλον... απρόσμενα συγχαρητήρια χθες το βράδυ στην πτήση της επιστροφής από Θεσσαλονίκη. Γιατί απρόσμενα; Γιατί προήλθαν από δύο φίλους της ΑΕΚ. Και αυτοί οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν οι πιλότοι του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Όταν επιβιβάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο αεροπλάνο, οι δύο πιλότοι πήραν τον λόγο και μεταξύ άλλων είπαν:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Αν και είμαστε φίλαθλοι της ΑΕΚ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και όλες τις ομάδες για το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε φέτος».