Παναθηναϊκός: Τα συγχαρητήρια του Γιοβάνοβιτς στον Γερεμέγεφ (vid)

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει συγχαρητήρια στον Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Τα συγχαρητήρια του Γιοβάνοβιτς στον Γερεμέγεφ (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:06 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 21.12.2023

O Αλεξάντερ Γερεμέγεφ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην επόμενη μέρα της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΝΠΣ Βόλου. Επειδή σκόραρε τα δύο γκολ στο 3-0, αλλά κυρίως, επειδή χρησιμοποιήθηκε αναπάντεχα και προερχόμενος από δίμηνη απραξία σχεδόν.

Παρόλα αυτά, ο Γερεμέγεφ σαν έτοιμος από καιρό, άδραξε την ευκαιρία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σκόραρε δις, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον υπολογίζει περισσότερο για το μέλλον.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γερεμέγεφ τέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν και να τον αγκαλιάσουν, γιατί βοήθησε την ομάδα σε μία εξαιρετικά δύσκολη καμπή.

Πάντως, ξεχώρισε η θερμή χειραψία που είχε ο Γερεμέγεφ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή του με ένα θερμό «μπράβο, Άλεξ» και τον ενθάρρυνε με ένα πατρικό χάδι στο κεφάλι.

Εξυπακούεται βέβαια πως ο Σουηδός επιθετικός περιμένει μεγαλύτερο χρόνο στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, για να έχουν αντίκρυσμα τα τέσσερα γκολ σε μόλις 57 λεπτά συμμετοχής, σε τρεις αγωνιστικές...

Ο Γερεμέγεφ ήταν ο «από μηχανής θεός» για το Τριφύλλι στη Μαγνησία, αφού «καθάρισε» ένα ματς που είχε τις προϋποθέσεις για να στραβώσει. Κανένας δεν θέλει να φανταστεί το κλίμα στο Κορωπί, εφόσον ο Παναθηναϊκός επέστρεφε χωρίς τους τρεις βαθμούς και πως θα εξελίσσονταν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς...