Θύρα 13 σε παίκτες Παναθηναϊκού : «Πρωτάθλημα και πάλι»

Θύρα 13 σε παίκτες Παναθηναϊκού : «Πρωτάθλημα και πάλι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:16 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 21.12.2023

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» την επιστροφή της ομάδας από τον Βόλο και ζήτησαν την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός θα περάσει με ηρεμία τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού επικράτησε 3-0 του ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αντέδρασε μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Μακάμπι Χάιφα και τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Τριφυλλιού επέστρεψε οδικώς στην Αθήνα από τη Μαγνησία τα ξημερώματα της Πέμπτης και στο «Γεώργιος Καλαφάτης», έτυχε υποδοχής!

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 θέλησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πριν την αναχώρηση τους για τη χριστουγεννιάτικη άδεια. Για να τους εμψυχώσει, αλλά και να μεταφέρει τον προβληματισμό της για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την απώλεια της πρώτης θέσης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μία συζήτηση σε ήρεμο τόνο με τους παίκτες και με τον Σέρβο προπονητή, ρωτώντας τα αίτια για την πτώση στην απόδοση τους. 

Μεγαλύτερη σημασία είχε η απόλυτη στήριξη που εξέφρασαν οι συνδεσμίτες στους «πράσινους», τονίζοντας ότι θα τους συμπαρίστανται διαρκώς και με όποιο τρόπο μπορούν.

«Θέλουμε να κάνετε ότι μπορείτε για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Θέλουμε πρωτάθλημα και πάλι» ήταν το μήνυμα της Θύρας 13 στην ομάδα. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Φώτης Ιωαννίδης εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, ευχαρίστησαν τους οπαδούς για την υποστήριξη, τόνισαν ότι νιώθουν διαρκώς την παρουσία τους και υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν όλα για να στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες, λόγω της κυβερνητικής απαγόρευσης για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Οπότε, επέλεξαν αυτό τον τρόπο να ενθαρρύνουν τα μέλη της ομάδας του Τριφυλλιού.