Το «ευχαριστώ» του Αϊτόρ στον Γιοβάνοβιτς
i

© Intime

Το «ευχαριστώ» του Αϊτόρ στον Γιοβάνοβιτς

Sportal newsroom 20:52 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 26.12.2023

Ο Αϊτόρ αποχαιρέτισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ευχαριστώντας τον για όλα.

Ήταν θέμα χρόνου και τελικά έγινε πράξη. Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως ο Σέρβος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Νωρίτερα, μέσα στη μέρα (26/12), έγινε γνωστό πως ο σύλλογος τα βρήκε σε όλα με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος και θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό του κλαμπ. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε πως ξεκινάει άμεσα προπονήσεις, καλύπτοντας έτσι γρήγορα το κενό που θα αφήσει ο προκάτοχός του.

Εποχή Τερίμ και επίσημα στον Παναθηναϊκό - Φτάνει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:48 - 26.12.2023

Εποχή Τερίμ και επίσημα στον Παναθηναϊκό - Φτάνει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 χρόνου σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Ο ίδιος θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη στις 11π.μ. και θα μεταβεί απ’ ευθείας στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα με ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτισε τον Σέρβο κόουτς και τον ευχαρίστησε για όλα όσα του προσέφερε.

Το instastory του Αϊτόρ για τον Γιοβάνοβιτς: