Η Παναχαϊκή θέλει Πλατέλλα, οι οπαδοί της... μάλλον όχι

Παναχαϊκή

i

©Intime

Η Παναχαϊκή θέλει Πλατέλλα, οι οπαδοί της... μάλλον όχι

Sportal newsroom 23:11 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 14.08.2023

Στο στόχαστρο της Παναχαϊκής είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας με τους φίλους όμως της ομάδας να μην είναι καθόλου ενθουσιασμένοι με την προοπτική αυτή.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι από τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα για την Παναχαϊκή, μετά την αποχώρησή του από τον Αιολικό, τον οποίο βοήθησε σημαντικά να πάρει την άνοδο στην Super League 2. 

Οι καλές του εμφανίσεις τον έβαλαν στο «στόχαστρο» της ομάδας από την Πάτρα με την εμπειρία του και την ποιότητά του να είναι αδιαμφισβήτητες παρά το γεγονός ότι πλέον δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Στο στόχαστρο βρίσκεται όμως καιρό στην Παναχαϊκή αλλά και για άλλο λόγο, τον οποίο οι φίλοι της δεν έχουν ξεχάσει.

Το 2018 όταν ο Πλατέλλας αγωνιζόταν ακόμα στον Άρη, είχε έρθει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ήταν κομβικό για την μάχη της ανόδου. Το ματς είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1, αποτέλεσμα που δεν συνέφερε την Παναχαϊκή σε αντίθεση με τον Άρη που βολευόταν με τον ένα βαθμό. 

Ο 34χρόνος πλέον, είχε συμπεριφορά που οι οπαδοί της ομάδας είχαν εκλάβει ως απίστευτα προκλητική με αποτέλεσμα να θυμούνται μέχρι και σήμερα την εμφάνισή του αυτή, που είχε συμβάλει στην αποτυχία της ομάδας να ανέβει στα «μεγάλα σαλόνια». Μένει να φανεί αν η ιστορία αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την έκβαση της μεταγραφής.

Ο Πλατέλλας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί πέρα από τον Άρη σε Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΟΦΗ μεταξύ άλλων.