Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Σοάρες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Σοάρες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:45 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 29.10.2023

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος αυτής ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Μάλιστα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος στο ματς με την Αμπερντίν δεν έδειξε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Φυσικά δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό και οι Φιλίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Η διήμερη προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (29.10) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκος Αντόνιο , που έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, αλλά και στον Φιλίπε Σοάρες που προπονήθηκε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

Ρεπορτάζ από Λεωφόρο και τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena και ΣΕΦ