Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Ριέκα με buzzer beater η Ντιναμό Ζάγκρεμπ! (vid)

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Ριέκα με buzzer beater η Ντιναμό Ζάγκρεμπ! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:08 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 25.02.2024

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, νίκησε 1-0 τη Ριέκα στο ντέρμπι με γκολ στο 95'.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση λίγο πριν τις μάχες με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα του Γιακίροβιτς μετά την πρόκριση επί της Μπέτις, υποδέχθηκε στο ντέρμπι στο «Μάξιμιρ» την πρωτοπόρο Ριέκα για την 24η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Νίκησε 1-0 με πέναλτι του Μπρόντιτς στο 95’ και μάλιστα ο σκόρερ, αντικατέστησε το αστέρι της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, τον μουντιαλικό φορ Πέτκοβιτς.

Έτσι, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή. Η Ριέκα έχει 50, 47 η Ντιναμό, ενώ στους 49 είναι η Χάιντουκ Σπλιτ. Ριέκα και Χάιντουκ, ωστόσο, έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Ο 27χρονος Κροάτης σέντερ φορ Μπρόντιτς, λοιπόν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 95’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπίκιτς δέχθηκε αγκωνιά εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μπρόντιτς πήγε στην άσπρη βούλα και ευστόχησε για το 1-0.

Η Ντιναμό παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Είχε τον Νέβιστιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ριστόφσκι ήταν στα δεξιά της άμυνας, ο Πέρκοβιτς αριστερά και στόπερ οι Μπερνάουερ, Τεοφίλ. Μπροστά τους ήταν οι Μίσιτς και Σούτσιτς, ο Κανέκο δεξιά, ο Χότσα αριστερά, ο Μπατουρίνα ήταν σε ρόλο επιτελικού μέσου και ο Πέτκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΑΟΚ με ανατροπή - εξπρές πέρασε από το Αγρίνιο και επανήλθε στις νίκες και τα… χαμόγελα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:55 - 25.02.2024

ΠΑΟΚ με ανατροπή - εξπρές πέρασε από το Αγρίνιο και επανήλθε στις νίκες και τα… χαμόγελα!

Θύμισε τον καλό ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με δύο γκολ σε ένα λεπτό (72'. 73') έφερε τούμπα τον αξιόμαχο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και επικράτησε 3-1 επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Πέρκοβιτς, Τεόφιλ, Μπερνάουερ, Ριστόφσκι (86’ Γκάμπριελ), Μίσιτς, Σούτσιτς (58’ Αντέμι), Χότσα (75’ Βίντοβιτς), Μπατούρινα, Κανέκο (58’ Σπίκιτς), Πέτκοβιτς (75’ Μπρόντιτς).