Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την στήριξή του προς τον Στιβ Μπένετ

Στιβ Μπένετ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την στήριξή του προς τον Στιβ Μπένετ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:32 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 21.09.2023

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσαν την ΕΠΟ ότι δεν στηρίζουν πλέον τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ.

Τέλος η στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Στιβ Μπένετ!

Οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποφάσισαν να άρουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ.

Ο Στιβ Μπένετ παραμένει το απόλυτο πρόσωπο των ημερών και διαρκώς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ειδικότερα μετά την επιλογή Έλληνα διαιτητή στο επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο λόγος που ο Δικέφαλος οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση, οφείλεται στις διαιτητικές αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Επίσης, οι διαιτητικές υποδείξεις στο ματς με την Κηφισιά (του βοηθού Χριστοδούλου), αλλά και μετά στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο) αποτέλεσαν το... κερασάκι στην τούρτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Μικράς Ασίας είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο η ΕΠΟ τους απάντησε λέγοντας πως για τους ορισμούς αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Στιβ Μπένετ.

Μάλιστα, στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου δεν είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Ο Μπένετ όρισε τον Σιδηρόπουλο για τη Δευτέρα - Το ίδιο είχε κάνει και πέρσι στο αντίστοιχο ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:39 - 21.09.2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μπένετ όρισε τον Σιδηρόπουλο για τη Δευτέρα - Το ίδιο είχε κάνει και πέρσι στο αντίστοιχο ντέρμπι

Αδιόρθωτος ο Στιβ Μπένετ. Πέρσι τέτοιο καιρό είχε ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο και είχε αναγκαστεί να τον αλλάξει μετά από αντιδράσεις. Τον ίδιο διαιτητή όρισε και φέτος, παρά τις αντιδράσεις των συλλόγων.

Τέλος, οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν τη σύγκλιση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να συζητηθεί το θέμα, κάτι που τελικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (27/9).