Η υπόθεση Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ έχει «παγώσει»

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Instagram

Η υπόθεση Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ έχει «παγώσει»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:41 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 26.06.2023

Μπορεί ο Ρώσος μέσος Μαγκομέντ Οζντόεφ, να αποτελεί έναν από τους στόχους του «Δικεφάλου» ενόψει της νέας σεζόν, όμως η υπόθεση δείχνει να έχει κολλήσει.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, άπαντες στον ΠΑΟΚ κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς, με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μία από τις θέσεις που ο Δικέφαλος ψάχνει ενίσχυση, είναι αυτή στο χώρο του κέντρου. Τις τελευταίες ώρες, ακούστηκε έντονα η περίπτωση του Ρώσου μέσου Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος εξετάστηκε από τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σημαντική εξέλιξη, με το θέμα να έχει «παγώσει».

Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ, αποτελεί το «αγκάθι», με αποτέλεσμα αυτή η περίπτωση να μην προχωράει. Την περασμένη σεζόν, ο Οζντόεφ φόρεσε τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ και μέτρησε πέντε γκολ κι έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχασε μόλις τρία ματς στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Σε ότι αφορά τη θέση του, ο 30χρονος Ρώσος μπορεί να παίξει τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως «δεκάρι», δίνοντας έτσι μία έξτρα λύση στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου σε περίπτωση απόκτησής του.

Με την ομάδα της Τουρκίας έχει συμβόλαιο έως το 2024 και πλέον δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη αγωνιστικά φάση της καριέρας του. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Οζντόεφ το πέρασε στη χώρα του, με θητεία σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρουμπίν Καζάν, Άκματ Γκρόζνι και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενώ μετράει και 35 συμμετοχές με 4 γκολ για το εθνόσημο.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Ρώσου μέσου, ο οποίος στις 5 του ερχόμενου Νοεμβρίου θα κλείσει τα 31 του χρόνια, τόνισε σε συνέντευξή του σε ρωσικό ΜΜΕ ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την τουρκική Καραγκιουμρούκ.

«Ναι, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά κι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Μαγκομέντ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ και δεν γίνεται να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Οι σύλλογοι πρέπει να μιλήσουν για τα περαιτέρω. Ο Mαγκομέντ βρίσκεται σε μια απλή κατάσταση. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει λόγο να κάποια κάποια κίνηση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που πρέπει να πάει».

Σε ότι αφορά τους Μίσιτζαν και Βιγιάρ, οι οποίοι ακούστηκαν έντονα για τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, επικρατεί ίδια κατάσταση με αυτήν του Οζντόεφ. Οι υποθέσεις έχουν κολλήσει με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική ενίσχυση μέχρι στιγμής.