Με Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βασικό ο ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Με Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βασικό ο ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:54 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 08.05.2023

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (8/5, 21:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1), με σκοπό να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης, η οποία εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ματς κόντρα στον Βόλο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με τους Λύρατζη και Βιεϊρίνια στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας και τους Νάσμπεργκ και Κεντζιόρα στα στόπερ.

Η συναυλία του Νίκου Βέρτη εμπόδιο για τελικό Κυπέλλου στην Αλβανία - Το ΟΚ από Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία

Η συναυλία του Νίκου Βέρτη εμπόδιο για τελικό Κυπέλλου στην Αλβανία - Το ΟΚ από Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία

Το γήπεδο στην Αλβανία δεν είναι διαθέσιμο, λόγω συναυλίας του Νίκου Βέρτη, ενώ θετικές ενδείξεις υπάρχουν από τις ομοσπονδίες Σερβίας, Πολωνίας και Ρουμανίας.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Ντάντας και Σβαμπ, ενώ οι Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο για τον ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας