Σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ και στο πλάνο επανέρχεται ο Μπάμπα!

Σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ και στο πλάνο επανέρχεται ο Μπάμπα!

Μάνος Τσαλγατίδης 10:58 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 08.05.2023

Ο αριστερός μπακ που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια δεν περνά απαρατήρητος στην Τούμπα.

Μπορεί να απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος της σεζόν (Bόλος, Ολυμπιακός και ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου), ωστόσο τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει... φωτιά.

Η υπόθεση του Πέλκα ζεσταίνεται όλο και περισσότερο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό. Όσο για τον Κρμέντσικ, στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν στην Τούμπα ο Τσέχος ατζέντης του, που δεν ήρθε απλά για να δει το παιχνίδι.

Με την πλευρά του Τσέχου φορ έγινε μία συζήτηση χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει αν υπάρχει ταύτιση απόψεων ή όχι. Πιο πολύ στην Τούμπα ήθελαν να ξέρουν από πρώτο χέρι τα δεδομένα, στην περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, αφού προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ολιβέιρα και του Μπράντον Τόμας.

Στο προσκήνιο επιστρέφει και ο Ράμαν Μπάμπα! Ο Γκανέζος που έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, προτάθηκε πριν από λίγες μέρες και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ο Μπάμπα,τότε ήταν πανάκριβος και δεν γίνονταν να μείνει στον ΠΑΟΚ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν (είχε συμβόλαιο με την Τσέλσι 1,8 εκατ. ευρώ) είναι στα 29 του, ανήκει ακόμη στην ομάδα του Λονδίνου και φέτος έπαιξε δανεικός στην Ρέντιγκ (20 συμ.), η οποία υποβιβάζεται, η Τσέλσι δεν τον υπολογίζει και βγήκε στην αγορά.

Είναι μια υπόθεση που δεν προκαλεί αδιαφορία, παρότι στα αριστερά της άμυνας υπάρχει ο Ράφα Σοάρες.